Hrvatski evroposlanik: Dole 4. Rajh

Izvor: B92, 16.Jul.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski evroposlanik: Dole 4. Rajh

Hrvatski evroposlanik iz Živog zida Ivan Vilibor Sinčić napisao je na glasačkom listiću za izbor Ursule fon der Lajen za predsednicu EK, "Dole 4. Rajh".

Sinčić je sliku svog glasačkog listića objavio na fejsbuk profilu, uz poruku na engleskom i hrvatskom jeziku.

"Glasali smo danas za Nemicu Ursulu fon der Lajen kao predsednicu Evropske komisije. Rezultati su za koji minut, nadam se da nisam jedini", napisao je Sinčić.

Nemačka poltičarka Ursula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fon der Lajen izabrana je za novu predsednicu Evropske komisije.

Za nju su glasala 383 od 733 prisutna poslanika Evropskog parlamenta.

Hrvatski portal Index.hr objavio je link ka objavi Sinčića na Fejsbuku, međutim, on ju je kasnije obrisao jer je veza ka njegovoj stranici sa ovog portala sada nedostupna.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HRVATSKI EVROPOSLANIK PROTIV URSULE FON DER LAJEN: Na listiću napisao "Dole 4. Rajh"

Izvor: Večernje novosti, 16.Jul.2019

Hrvatski evroposlanik iz stranke Živi zid Ivan Vilibor Sinčić napisao je na svom glasačkom listiću na glasanju za izbor Ursule fon der Lajen za predsednicu Evrposke komisije, "Dole 4. Rajh" Hrvatski evroposlanik iz stranke Živi zid Ivan Vilibor Sinčić napisao je na svom glasačkom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.