Hrvatski državljanin uhvaćen sa 20 kg marihuane

Izvor: B92, 11.Jan.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski državljanin uhvaćen sa 20 kg marihuane

Beograd -- Pripadnici MUP-a u saradnji sa Upravom carina zaplenili na Graničnom prelazu Batrovci 20 kilograma marihuane i uhapsili hrvatskog državljanina G. M. (34).

Policija je na izlazu iz Srbije, prilikom kontrole automobila "škoda superb" hrvatskih registarskih oznaka, otkrila 37 paketa zelene biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, a koja je bila sakrivena u rezervnom točku, zadnjem braniku i rezervoaru automobila.

G.M. je uhapšen zbog ostojanja osnova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju MUP-a.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.