Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2023, 16:27

Hrvatska vratila srpske breskve sa granice, Ministarstvo poljoprivrede: Analiza u toku

Sa hrvatske granice vraćena je danas pošiljka breskvi iz Srbije zbog visokog nivoa pesticida, a u Ministarstvu poljoprivrede Srbije rečeno je Tanjugu da je u toku analiza uzorka sporne pošiljke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Breskve iz Srbije vraćene sa granice

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2023

BEOGRAD - Pošiljka breskvi iz Srbije vraćena je sa granice sa Hrvatskom, a kako saznaje Telegraf Biznis, uzet je uzorak sporne pošiljke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Srpske breskve vraćene sa hrvatske granice

Izvor: Capital.ba, 15.Avg.2023, 08:03

BEOGRAD – Pošiljka breskvi iz Srbije vraćena je sa hrvatske granice zbog visokog nivoa pesticida, a iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije naveli su da je u toku analiza uzorka sporne pošiljke. FOTO: Pixabay Granična Fitosaniratna inspekcija Srbije uzela je uzorak sporne...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.