Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2023, 21:39

Hrvatska uputila protestnu notu Crnoj Gori

Hrvatska je u četvrtak uputila protestnu notu Crnoj Gori zbog obilježavanja 90 godina školskog broda 'Jadran', jedrenjaka koji Hrvatska uporno pokušava vratiti od 1991.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska ponovo traži od Crne Gore da joj vrati jedrenjak ‘Jadran’

Izvor: Danas, 03.Avg.2023

Hrvatska je danas uputila protest Crnoj Gori zbog obeležavanja devedeset godina školskog broda 'Jadran', jedrenjaka koji Hrvatska pokušava da vrati od 1991.

Nastavak na Danas...

Abazović odgovorio Hrvatskoj na protestnu notu zbog "Jadrana": Razgovaraćemo, ali proslava je u našoj nadležnosti

Izvor: VOA, 04.Avg.2023, 13:55

Crnogorski premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović saopštio je, reagujući na protestnu notu Hrvatske Crnoj Gori zbog obilježavanja godišnjice školskog jedrenjaka "Jadran" koji ta zemlja smatra svojim vlasništvom, da je Crna Gora spremna na razgovor ali i da je proslava godišnjice broda...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.