Hrvatska političarka se bori sa optužbama: Pet miliona evra - lažna vest

Izvor: B92, 29.Sep.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska političarka se "bori" sa optužbama: Pet miliona evra - lažna vest

Zagreb -- Hrvatska kandidatkinja za potpredsednicu Evropske komisije Dubravka Šuica iz HDZ oglasila se povodom optužbi o poreklu imovine.

Šuica je povodom optužbi o nejasnom poreklu njene imovine, da je vest o pet miliona evra "lažna vest".

Ona je na Tviteru na engleskom jeziku napisala i da je potrebno "sprečiti dezinformacije i poruke govora mržnje na Internetu", preneo je portal Indeks.

"Pet miliona evra = lažna vest. Digitalne platforme su akteri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napretka, moramo obezbediti da se ne koriste za destabilizaciju naših demokratija. Treba da razvijemo zajedničke standarde kako bismo savladali probleme kao što su dezinformacije i poruke mržnje na Internetu", napisala je Šuica.

Predsednik SDP Davor Bernardić zapitao se danas odakle Šuici, koja je bila profesorka u dubrovačkoj gimnaziji, pet miliona evra imovine.

Imovina Šuice danima je u fokusu hrvatskih, a sada i briselskih medija, koji pozivaju nadležne da u interesu svih građana objave njenu imovinsku kartu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OGLASILA SE DUBRAVKA ŠUICA POVODOM OPTUŽBI O POREKLU IMOVINE: 5 miliona evra - lažna vest!

Izvor: Kurir, 30.Sep.2019, 09:48

Hrvatska kandidatkinja za potpredsednicu Evropske komisije Dubravka Šuica iz HDZ oglasila se povodom optužbi o poreklu imovine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.