Policija u Zagrebu: Nismo rešili slučaj, povređeni čovek nije osumnjičen, on je svedok! (VIDEO)

Izvor: S media, 11.Jan.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Zagrebu: Nismo rešili slučaj, povređeni čovek nije osumnjičen, on je svedok! (VIDEO)

"Nemamo osobu koja bi bila u statusu osumnjičenog i nismo razrešili slučaj", izjavila je portparol policije Jelena Bikić, negirajući navode nekih medija da je povređeni muškarac odgovoran za eksplozije u Zagrebu.

Ona je dodala da policija intenzivno radi na slučaju, i da su od trenutka prve eksplozije obavili preko 100 razgovora s osobama koje bi mogle da daju korisne informacije.

Kako javlja HRT, muškarac (53) je s površinskim povredama lica i ruku hospitalizovan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Nacelnik zagrebačke policije Goran Burušić je prethodno kategorično odbacio mogućnost da je reč o terorističkom napadu i naveo da je bila samo jedna eksplozija, a ne više njih kako su preneli mediji.

HRT podseća da još traje istraga o eksploziji koja se dogodila pre dva dana na pruzi u Podsusedu, prilikom prolaska teretnog voza. Za sada je poznato samo da ju je prouzrokovala eksplozivna naprava postavljena pored pruge.

(Beta/ Jutarnji)

FOTO: Beta/ HINA/Dario GRZELJ/AV

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nezvanično: Povređeni muškarac priznao da je izvršio oba bombaška napada u Zagrebu

Izvor: Blic, 11.Jan.2013

Muškarac koji je noćas povređen u eksploziji bombe na autobuskoj stanici na Aleji Bolonje u zapadnom delu Zagreba priznao je da je izvršio taj napad, kao i napad pre dve noći kada je postavio bombu na prugu kod stanice Podsused, objavio je zagrebački "Večernji list". Policijski izvori, međutim,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.