Hrvatska pod snegom, neke škole zatvorene

Izvor: B92, 24.Feb.2018, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska pod snegom, neke škole zatvorene

Zagreb -- U velikom delu Hrvatske sneg i dalje otežava saobraćaj, a najviše u Lici, Gorskom kotaru, centralnom i severozapadnom delu zemlje dok su neke škole zatvorene.

U pomoć stanovnišvu dolazi i hrvatska vojska, a ministar odbrane Damir Krstičević će tokom popodneva obići područje Delnica.

U Gorskom Kotaru zbog snega ne radi desetak škola, a u nekim mestima su otvorena prihvatilišta za beskućnike.

Tokom noći je napadalo novih dvadestak centimetara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snega na severu zemlje. Zimska služba je proglasila treći stepen pripravnosti što znači da pedesetak grtalica na varaždinskom i tridesetak na medjimurskom području čiste puteve.

Slična situacija je i na putevima u većem delu BiH, a u Osnovnoj školi "Branko Copić" u Krupi na Uni obustavljena je nastava zbog snega. Lokalni putevi su očišćeni, ali nisu bezbedni za saobraćaj, rekao je načelnik ove opštine Mladen Kljajić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Region okovan: U Hrvatskoj i do tri metra snega!

Izvor: Mondo, 24.Feb.2018

U velikom delu Hrvatske sneg i dalje otežava saobraćaj, a najviše u Lici, Gorskom kotaru, centralnom i severozapadnom delu zemlje, dok su neke škole zatvorene. Snega izazvao probleme i u delovima Bosne i Hercegovine...Foto: Mondo/ Goran Sivački..U Lici, Gorskom kotaru i na Hrvatskom primorju zbog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.