Hrvatska javnost ostala zaprepašćena slučajem samoubistva: Dve SESTRE s rančevima punih kamenja otišle u SMRT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska javnost ostala zaprepašćena slučajem samoubistva: Dve SESTRE s rančevima punih kamenja otišle u SMRT!

Beživotna tela dve ženske osobe pronađena su u vodi, a istraga je došla do dokaza koji ukazuju na to da se radi o isplaniranom samoubistvu

Dve sestre iz okoline Osijeka, čija su tela nedavno pronađena u moru kod ostrva Ugljana, po svemu sudeći u dogovoru su izvršile samoubistvo, kažu u Županijskom tužilaštvu u Zadru.

Na mestu događaja pronađeni su dokazi koji upućuju da su planirale da sebi oduzmu život, a pronađeno je i pismo iz kojeg je jasno da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su donele zajedničku odluku da će to uraditi, pišu hrvatski mediji.

Prema novim informacijama, sestre su se ubile tako što su na sebe stavile rančeve i torbe pune kamenja, pa ušle u more. Obdukcija, koja je obavljena u petak, utvrdila je da su dve sestre u pedesetim godinama preminule usled utapanja.

Pre dva meseca u Zadru su dva prijatelja izvršila samoubistvo. Istragom je tada utvrđeno da su dva najbolja prijatelja, od 22 i 23 godine, izvršili samoubistvo tako što su se zatvorili u automobil u šumi, pa u vozilo sproveli izduvne gasove.

U autu su pronađene plastične vrećice kojima su začepljeni svi otvori u autu, a na auspuh je bila spojena plastična cev. Bili su obučeni u ležernu odeću sa sunčanim naočarima.

Na mestu nesreće nije pronađen alkohol, a mladići, navodno, nisu bili ni pod uticajem opijata.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.