Hrvatska izručila Srbiji Darka Veskovića / VIDEO

Izvor: B92, 12.Jul.2018, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska izručila Srbiji Darka Veskovića / VIDEO

Glavni organizator egzekucija škaljarskog klana i ubica Blaže Đurovića konačno u pritvoru. Đurovića je posle bekstva, Srbiji izručila Hrvatska.

Darko Vesković, zvani Prika, glavni osumnjičeni za ubistvo Blaža Đurovića u Beogradu. Đurović je ubijen 10. marta, na Dušanovcu, u blizini kuće u kojoj je živeo.

On se u svojim kolima kretao ulicom i došao do suženog dela gde je usporio da bi se mimošao sa BMW om koji se kretao iz suprotnog pravca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U tim kolima su međutim bile ubice, koje su kroz prozor u Đurovića ispalile 30 ak metaka iz automatske puške, a zatim pobegle. Sve ovo zabeležile su sigurnosne kamere u ulici. Sumnja se da je sa izručenim Veskovićem bio Nemanja Ivanov, koji je ubrzo posle toga uhapšen u Beogradu.

Najverovatnije se posle njegovog hapšenja i došlo do informacija da iza svega stoji Darko Vesković.

Opširnije u video – prilogu…

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.