Hrvatska: Pronađene nestale sestre

Izvor: S media, 03.Apr.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Pronađene nestale sestre

Sestre Petra (12) i Iris (10) Galić koje su se udaljile u ponedeljak između 16 i 17 sati iz parka u Zaprešiću pronađene su danas poslepodne na ulici, gotovo 10 kilometara dalje od grada. Žive su i zdrave i policija ih vodi u stanicu, javlja Večernji list. Devojčice su odlutale desetak kilometara od Zaprešića, a kako i zašto su tamo dospele, utvrdiće policija.

Horor u školi: Drugarici iz razreda skinuli gaćice!

Petrinja: Stradao u minskom polju

Hrvatska: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Išamarali direktora zbog neplaćanja doprinosa

Policija, lovci i vatrogasci celi dan su detaljno češljali teren oko dvorca Lužnica i obližnje šume u potrazi za devojčicama. Sestre su nestale u ponedjeljak iz parka pored svoje zgrade. Kako su rekli neki od suseda, devojčice su se tu igrale i oko 17 sati su rekle da idu da prošetaju do dvorca Lužnica. Rekle su da se brzo vraćaju. Jakne su ostavile na ljuljaškama, a kako se deca nisu vraćala kući, u park je došao i njihov otac i raspitivao se o njima. Uzeo je jakne i deci koja su onde bila rekao da devojkama poruče, kad ih vide, da je bio tu, uzeo jakne i neka one dođu kući.

Kako dece i dalje nije bilo, roditelji su nakon osam sati ponovo došli do parka i dozivali ih. No traga im nije bilo.

U potrazi za njima teren je pretraživala i interventna policija u čak sedam terenskih vozila, a put uz rubove šume češljali su i vatrogasci.

Krajem februara i početkom marta u Hrvatskoj je nestalo šest mladih ljudi od kojih dva maloletna lica.

(Večernji list)

Foto: Nestali.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.