Hrvatska Potera usijala mreže! Pitanje u kvizu potpuno iznenadilo sve gledaoce! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 16:52

Hrvatska "Potera" usijala mreže! Pitanje u kvizu potpuno iznenadilo sve gledaoce! (FOTO)

Kviz "Potera" emituje se i u Srbiji i veoma je popularan, a oduvek je bio poznat po svojim specifičnim i zanimljivim pitanjima

Svaki građanin Srbije kao i regiona, ali i šire može se reći, po tradiciji i iz ljubavi i razonode obožava da gleda kvizove u večernjim satima, posle obavljenog posla i svih obaveza u toplini porodičnog doma sa svojim ukućanima.

Da li zbog treme, nervoze, uzbuđenja, brzine ili straha, mnogi se takmičari zbune, naprave lapsus ili grešku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja ostaje upamćena, koja ostaje biser nedelje, meseca, a Boga mi, i duže ukoliko je kvalitetna i ukoliko nas dovede do suza od smeha.

Sa druge strane, da naše komšije ne mogu bez naše zemlje, da ne mogu da ne pomenu naš uspeh i naš rad i da bez Srbije ne može da prođe ni emisija zabavnog karaktera pokazali su još jednom.

Naime, u emisiji Potera na HRT-u, jednom od takmičara postavljeno je pitanje "U parlamentu koje države praktično nema opozicije?" dok je od ponuđenih odgovora dato: A) Crne Gore, B) Slovenije i pod C) Srbije.  Ova epizoda kviza usijala je Tviter, odmah su se javili pristalice ove ili one struje, a sve u svemu, kviz je ipak zabava, bolje da se toga držimo.

Hrvati ne mogu da ne spomenu Srbiju, hrvatska Potera i pitanje o srpskom parlamentu naravno :D pic.twitter.com/T5VVXjBGde

— FikoR (@FikoR87) January 22, 2021

Iako je tačan odgovor u pomenutoj emisiji bio pod C - Srbija, to ne znači da, kako su neki od Tviteraša pomislili, je Srbija nedemokratska država. Ali da, Srbija nema opoziciju u parlamentu, samo zbog čega?

Jednostavno, opozicija nije učestvovala na parlamentarnim izborima, bojkotovali su ih, pa ih zato u parlamentu i nema. Ipak, to je dalo povoda da hrvatski kreatori kviza ubace ovo pitanje i zbune pomalo takmičare.

, pa ne čudi što su i komšije iz Hrvatske krenule tim putem. Ipak, komšije još uvek nisu iznedrile šampione kao kada su četiri takmičara, tri studenta i jedan profesor, osvojili su sumu od 1.080.000 dinara zahvaljujući svom brilijantnom znanju.

Devetnaestogodišnji studenti Ekonomskog fakulteta Arsenije Arsić i Bojan Milošević, dvadesetjednogodišnji Siniša Vulić student istorije i Darko Vučićević, profesor informatike i tehnike iz Šapca, "borbom" protiv mladog tragača Žarka Stevanovića, uspeli su da odnesu neverovatnu "brojku".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.