Hrvatska: Policajac ubio supružnike pred njihovo troje dece

Izvor: Blic, 12.Jun.2013, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Policajac ubio supružnike pred njihovo troje dece

Policijski službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske ubio je sinoć kod Graboštana bivšu suprugu i 45-godišnjeg muškaraca, ispalivši više hitaca iz automatskog oružja u automobil u kojem su bili s troje dece.

Deca nisu povređena, a 40.godišnji policajac je uhapšen, prenosi agencija Hina policijsko saopštenje.

Kako je precizirano, oko 21 čas na putu izmedju mesta Graboštani i Veliko Krčevo, u opštini Majur, osumnjičeni policajac je presreo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << automobil kojim je upravljao 45-godišnjak, iz prtljažnika svog automobila izvadio automatsku pušku i ispalio više hitaca u vozilo.

U automobilu je bila i 39.godisnja žena, njene dve kćeri starosti osam, odnosno devet godina, kao i vozačev 17. godišnji sin.

Od zadobijenih povreda žena i muškarac su umrli na mestu, dok deca nisu povređena.

Uhapšeni je policijski službenik Direktorata policije MUP-a Hrvatske.

Uviđaj na mestu nesreće vodi zamenik zupanijskog drzavnog pravobranioca iz Siska, a u toku je i kriminalističko istraživanje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.