Hrvate jako zabolela istina koju je Vučić glasno izgovorio: Napali predsednika zbog Dare iz Jasenovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 22:53

Hrvate jako zabolela istina koju je Vučić glasno izgovorio: Napali predsednika zbog "Dare iz Jasenovca"

Najviše ih boli što je predsednik Srbije podržao projekat

U hrvatskoj emisiji "Bujica", napali su predsednika Srbije Aleksandra Vučica i Srbiju zbog filma Dara iz Jasenovca.

Činjenica je da predsednika Vučića mrze i proklinju zato što je država stala iza filma koji svedoči o zločinima u Jasenovcu.

Prvi put se saznala istina o krvavom stradanju Srba i drugih naroda u ustaškom logoru smrti i sada se udara po Aleksandru Vučiću i državi Srbiji iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svih oružja!

Igor Vukić, hrvatski novinar, gostovao je u emisiji Z1 televizije Bujica u kojoj je komentarisao srpski  film "Dara iz Jasenovca".

Između ostalog, on smatra da je veliki broj zatvorenika iz logora Jasenovac tokom godina pušten na slobodu i tvrdi da je komunistička vlast o Jasenovcu ispričala samo laži.

Vukić tvrdi kako je film prepun laži i da ne valja ni kao umetničko delo.

- Film ima samo jednu manu, a to je da naprosto ne valja - rekao je odmah na početku emisije.

Ipak, najviše ih boli to što je predsednik Srbije podržao projekat.

- Film Gage Antonijevića je započeo kao politički projekt i Vučićeva država je stala iza njega - tvrdi Igor Vukić, a izjavom jasno pokazuje koliko ga boli istina koju je srpski predsednik glasno izgovorio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.