Hrvat pretio policiji igračkom

Izvor: B92, 01.Okt.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat pretio policiji igračkom

Neimenovani hrvatski državljanin osuđen je na 21 mesec zatvora zbog toga što je pijan gađao pripadnike policije crepovima i pretio igračkom mitraljeza.

Hrvat je sredinom novembra 2012. godine odlučio da samoinicijativno napusti kućni pritvor i da ode u jednu kafanu u neposrednoj blizini stana.

Sa sobom je poneo igračku koja izgleda kao mitraljez, privezao je za potkolenicu i posle nekoliko čačica pića ušao u razgovor oko krize, fašizma i nacizma, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jutarnji.hr.

Ipak, po popijenom piću vratio se u stan, ali je sa otvorenog prozora uzvikivao “Italija kaput“, što je bio znak za dolazak policije koju je on sačekao na krovu zgrade, usput gađajući crepovima.

U vidno pripitom stanju, 46-godišnji Hrvat se sapleo i pao sa šest metara visine, a posle medicinskog zbrinjavanja prosleđen je u pritvor, gde će ostati još 21 mesec, a sve zbog pijanstva, crepova i plastičnog mitraljeza.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.