Hrvat MRTAV PIJAN DIVLJAO ŠLEPEROM po auto-putu: Vozio sa TRI PROMILA u cik-cak, na kraju ŠOKIRAO OBJAŠNJENJEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat MRTAV PIJAN DIVLJAO ŠLEPEROM po auto-putu: Vozio sa TRI PROMILA u cik-cak, na kraju ŠOKIRAO OBJAŠNJENJEM

Policajci su konačno uspeli da ga zaustave po izlasku iz tunela.

Vozač kamiona (63) iz Hrvatske vozio je sa čak 3,20 promila alkohola u krvi u Italiji, saobraćajci su ga pratili nekoliko stotina metara u nameri da ga zaustave.

Hrvat je vozio cik-cak, a po ulasku u tunel Santa Libera se ostrugao o zid zbog čega mu je pukla guma.

Policajci su konačno uspeli da ga zaustave po izlasku iz tunela, a vozač je potom rekao: "Samo sam malo popio za vreme pauze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ručak".

Kamion je "blokiran" u Italiji, a vozač je odveden u policijsku stanicu na trežnjenje. Ispostavilo se da je putovao iz Španije u Hrvatsku, a preti mu visoka novčana kazna zbog vožnje po dejstvom alkohola. Vozačka dozvola oduzeta mu je na licu mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.