Hrskava piletina sa roštilja

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrskava piletina sa roštilja

Sastojci za 4 osobe:

- 4 pileća batka sa karabatkom

- marinada sa belim lukom (ulje i beli luk)

- 1 paradajz

- 1 tikvica

- 1 crvena paprika

- 100 g bukovača ili šampinjona

- so

- crni biber

- 4 kašike maslinovog ulja

Priprema:

Odvojite batke i karabatke, te ih pripremite za pečenje. Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta. Na roštilju prvo ispecite >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << paradajz narezan na kriške, a zatim tikvice, papriku i pečurke. Povrće posolite, pobiberite i začinite maslinovim uljem. Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje. Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja i pomfritom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Punjena paprika sa ćuretinom, ječmom i kukuruzom

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017

Sastojci:..- 1 mali kečap..- 450 g mlevene ćuretine..- 100 g kuvanog ječma..- 150 g kukuruza šećerca..- 3 veće sveže crvene paprike..- 50 g rendanog sira gauda..- 2 kašike ulja..- so, biber, bosiljak..Priprema:..Mlevenom mesu dodajte kuvani ječam, oceđeni kukuruz šećerac i pripremljeni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.