Hronika poezije protiv stereotipa

Izvor: Danas, 24.Okt.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hronika poezije protiv stereotipa

U čast Kraljevine Maroko, prve zemlje iz arapskog sveta koja je počasni gost Beogradskog sajma knjiga, “Zavod za udžbenike” objavio je “Istoriju arapske književnosti” profesora Radeta Božovića. Članak Hronika poezije protiv stereotipa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uticaj politike jači od radijacije Černobila

Izvor: Danas, 24.Okt.2018

Kao gost Ukrajinske ambasade u Srbiji juče se na Beogradskom sajmu knjiga predstavio ukrajinski pisac i scenarista Andrej Jurjevič Kurkov. On je govorio o svojim romanima i stranju u savremenoj ukrajinskoj književnosti. Članak Uticaj politike jači od radijacije Černobila se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Jedno putovanje

Izvor: Danas, 25.Okt.2018, 14:32

Zemlja počasni gost ovogodišnjeg Sajma knjiga Maroko na svojoj drugoj tribini podario je publici susret sa pesnikinjom Safae Sižilmasi Idrisi. Članak Jedno putovanje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.