Hromirani H2 sa 17 LCD ekrana

Izvor: Blic, 12.Mar.2010, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hromirani H2 sa 17 LCD ekrana

Nedugo nakon što je "Dženeral motors" odlučio da digne ruke od brenda "hamer", nemačka tjunerska kuća CFC predstavila je "hromirano čudovište". U pitanju je "hamer H2" koji je kompletno obložen hromom, dok je krov urađen od karbon fibera. Preradom motora snaga je povećana na 480 konja, a hormirani H2 postavljen je na točkove od 28 inča ("Kumho" pneumatici 325/35 R28).

Unutrašnjost je urađena u kombinaciji kože i alkantre, a nezaustavljivi Nemci su u kabinu postavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čak 17 LCD ekrana, za koje su prikačeni DVD plejeri i "xBoks" konzole. Snaga muzičkog uređaja je 1.360 vati, a u centralnom delu se nalazi i minibar. Pretpostavlja se da je za tjuniranje "hamera H2" potrošeno oko 40.000 evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.