Hrabra prodavačica i u Novom Sadu! Rekla razbojniku pucaj, on se uplašio i pobegao

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabra prodavačica i u Novom Sadu! Rekla razbojniku "pucaj", on se uplašio i pobegao

Za sada neidentifikovana osoba pokušala je juče oko 17 časova da opljačka jednu prodavnicu u novosadskom naselju Grbavica u ulici Alekse Šantića 20, saznaje 021.

Razbojnik naoružan pištoljem upao je u radnju i prodavačici rekao da mu da novac ili će pucati, ali je ona to odbila.

Pročitajte još PRODAVAČICA HEROJ Ovako se postupa sa naoružanim pljačkašima!

Očevici navode da je prodavačica na razbojnikovu naredbu odgovorila sa "pucaj!", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a da se mladić zbunjen njenom reakcijom potom okrenuo i pobegao.

Razbojnik je u rukama imao pištolj, ali nije sigurno da li je bio pravi ili lažni. Prodavačica je kasnije policiji kazala da nema objašnjenje za svoju reakciju.

Policija i stučnjaci za bezbednost savetuju da se u slučaju pljačke ne pruža otpor razbojnicima kako ne bi dolazilo do nepotrebnih žrtava. Prema informacijama Radija 021, u toku je potraga za razbojnikom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.