Hospitalizovana učenica posle porođaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2009, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hospitalizovana učenica posle porođaja

POŽAREVAC - Jedna petnaestogodišnja učenica u Kostolcu primljena je u bolnicu posle porođaja, a u Domu za učenike u tom gradu je pronađeno mrtvo novorođenče.

Direktor bolnice u Požarevcu Srećko Bosić rekao je danas agenciji Beta da je devojčicu "u lošem psihofizičkom stanju i sa bolovima u stomaku u bolnicu dovezla hitna pomoć" na poziv obezbeđenja Doma za učenike.

"Naši ginekolozi su ustanovili da se radi o porođaju obavljenom van ustanove", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Bosić i dodao da je devojčica primljena u bolnicu u ponedeljak uveče".

Prema njegovim rečima, zdravstveno stanje devojčice je danas stabilizovano.

Bosić je naveo i da će u njenom daljem oporavku učestvovati psiholog i psihijatar. On je rekao i da javnosti ne može da saopšti nikakve podatke o starosti i uzroku smrti bebe.

"Beba nije dovedena s devojčicom koja je primljena. Po njenom prijemu su obavešteni istražni organi i oni su verovatno preduzeli mere prema svojoj proceduri. O bebi ne mogu da vam dam bilo kakve podatke", rekao je Bosić.

Policija i sudski istražni organi nisu se oglašavali.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.