Horor u Tutinu – Nastavnik se polio benzinom i zapalio!

Izvor: SandzakPress.net, 14.Avg.2015, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u Tutinu – Nastavnik se polio benzinom i zapalio!

Tutin – Nastavnik jedne osnovne škole u Tutinu F.S. (60) polio se benzinom i zapalio zbog čega je preminuo na licu mjesta, potvrđeno je Informeru od izvora bliskog istrazi Kako navodi naš sagovornik još nije poznato da li je riječ o samoubistvu ili nesreći. Nastavnik je izgorio pored svog automobila, a vatra je zahvatila i garažu koja se nalazi u dvorištu pored porodične kuće. Informerov izvor blizak istrazi kaže da je obdukcija pokazala da je u telu preminulog nastavnika bilo tragova >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << benzina. – To znači da je preminuli najvjerovatnije najprije progutao određenu količinu benzina. Nakon toga se polio i zapalio. Vatra je zahvatila automobil i garažu. Još uvijek nije poznato da li je u pitanju samoubistvo ili nesrećan slučaj – kaže naš sagovornik. Vatrogasci su dobili prijavu da gori objekat u centru Tutina a tek kasnije su primjetili ugljenisano tijelo iza automobila.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

NESREĆA ILI SAMOUBISTVO? Nastavnik iz Tutina se polio benzinom pa se zapalio!

Izvor: Kurir, 14.Avg.2015

TUTIN - Nastavnik jedne osnovne škole u Tutinu F.S. (60) je preminuo na licu mesta pošto se polio benzinom i zapalio, saznaje Kurir. Nije poznato da li je reč o samoubistvu ili tragičnoj nesreći...Tragedija se desila pored automobila nesrećnog nastavnika, a plamen je zahvatio i garažu u dvorištu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.