Horor u Pančevu: Čovek ubio dete i ženu, pa se obesio

Izvor: B92, 06.Jun.2023, 16:42

Horor u Pančevu: Čovek ubio dete i ženu, pa se obesio

Policija je u stanu u Ulici Oslobođenja u Pančevu pronašla tri tela, a kako je potvrđeno Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu reč je o ruskim državljanima.

Najverovatnije je reč o ubistvu i samoubistvu, zbog čega se neće pokretati postupak jer je izvršilac takođe preminuo.

Mediji su ranije preneli da da je muškarac srednjih godina ubio oštrim predmetom, najverovatnije nožem, dete i suprugu, a potom se obesio u stanu u Pančevu.

Muškarac je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je preneo Tanjug, starosti 51 godinu, žena 50, a dete 9.

Više javno tužilaštvo u Pančevu naložilo je obdukciju tela troje ruskih državljana, koja su pronađena sinoć u stanu u Ulici Oslobođenja u Pančevu.

Naložena je i analiza tkiva tela na prisustvo opojnih droga, alkohola i lekova na bazi sedativa, a prikupljaju se i drugi dokazi potrebni radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.