Horor u Gornjem Milanovcu: Pronađeno telo u klanici! Policija zna o kome je reč?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u Gornjem Milanovcu: Pronađeno telo u klanici! Policija zna o kome je reč?!

Sumnja se da je reč o 41-ogodišnjem muškarcu

Beživotno telo nepoznatog muškarca pronađeno je u Gornjem Milanovacu u slami u napuštenom objektu bivše klanice u Železničkoj ulici bb, saopštila je policija iz Čačka.

Kako se saznaje, patrola je pronašla leš u fazi raspadanja, a zbog visokih temperatura telo je bilo naduveno. Na njemu za sada nisu nađeni tragovi nasilja.

Istražioci sumnjaju da je reč i M. Ć. (41) iz Ivanjice, koji je boravio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Gornjem Milanivcu kao beskućnik. On je pre desetak dana je tražio da prenoći u policijskoj stanici i tada je legitimisan. Kako je saopšteno, pronađeni leš ima identičnu garderobu na sebi.

O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo po čijem nalogu će telo biti prevezeno na obdukciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.