Horor: Manekenka drogirana i oteta, a onda ponuđena na prodaju za 300.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor: Manekenka drogirana i oteta, a onda ponuđena na prodaju za 300.000 evra

Britanska manekenka bila je drogirana i oteta u Milanu i njen otmičar je pokušao da je putem aukcije na internetu proda za 300.000 evra, potvrdila je danas italijanska policija.

Manekenka čije ime nije objavljeno otputovala je 11. jula na zahtev svog agenta u Milano na snimanje i kada je stigla u studio drogirana je snažnim lekom "ketaminom" ubrizganom u njenu ruku.

Otmičar ju je u zarobljeništvu držao sedam dana i pokušavao je da je proda putem interneta sa početnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << cenom od 300.000 evra.

Britanski dnevnik "Dejli telegraf" navodi da nakon što ju je oslobodio otmičar je od nje tražio 50.000 evra i zapretio joj je smrću ukoliko slučaj prijavi policiji. Izveštaj o otmici prvi je objavio dnevnik "Korijere de la Sera" i potom je policija Milana potvrdila detalje. Otmičar je manekenku oslobodio jer ima malo dete i "pravila prodaje devojaka isključuju takvu mogućnost".

Otmičar je uhapšen dok je pratio devojku ka britanskom Konzulatu u Milanu i policiji je priznao zločin.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.