Horde zombija šetale ulicama Beograda

Izvor: Blic, 27.Okt.2010, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horde zombija šetale ulicama Beograda

Zastrašujuća stvorenja koja su juče hodala ulicama Beograda, uz sumorno vreme i kišu, bila su uverljiva u svojoj nameri da Beograđanima prenesu poruku da je stiglo vreme apokalipse. Zbunjenost, neverica i poneki vrisak prolaznika dokazi su da su jučerašnji glumci u ulozi zombija uspešno obavili zadatak promocije serije „Živi mrtvaci“.

Horda zombija, nakon Hong Konga, Dubaia i Instanbula, juče je u 12.30 časova stigla i u Beograd. Nestvarna stvorenja tumarala su od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Terazija preko Knez Mihailove ulice do Kalemegdana i usput presretala zbunjene prolaznike. Neočekivani susret sa „živim mrtvacima" izmamio je i poneki osmeh, i do večeri su se ova zastrašujuća stvorenja povukla sa ulica Beograda u svoj svet mrtvih.

Globalnu invaziju zombija, u 25 gradova širom sveta, osmislili su International Channels” i AMC nedelju dana uoči premijere serije "Živi mrtvaci”. Većina maski za ovu šetnju urađena je prema detaljnim instrukcijama Grega Nikotera, legendarnog holivudskog „mejk ap" umetnika i autora maski za seriju „Živi mrtvaci", dok su neke stigle direktno iz Holivuda.

Nesvakidašnja promocija jedne televizijske očekuje se i 31. oktobra u Holivudu kada će na velikom platnu, osim premijere prve epizode na „Noć veštica", biti prikazani snimci i fotografije šetnje zombija iz celog sveta. Prva epizoda serije u Srbiji se prikazuje 1. novembra u 22.20 sati na kanalu „Fox crime".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zombiji na Trgu

Izvor: Press, 27.Okt.2010

Beograđani koji su se juče oko podne zadesili u centru grada prisustvovali su neverovatnom prizoru - dvadesetak zombija šetalo je gradom i presretalo građane! .Invazija je počela - grupa zombija primećena je juče kako šeta Knez Mihailovom ulicom,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.