Izvor: Piplmetar.rs, 18.Okt.2023, 02:30

Honor Play 8T izgleda izlazi sutra i donosi kapacitet baterije od 6000 mAh

Stigla je jesen, a sa njom ubrzano stižu i novi telefoni proizvođača širom sveta – jedan od njih je i Honor Play 8T koji bi trebalo da bude lansiran već sutra. To se vidi na, kako deluje, zvaničnom, ali nezvanično objavljenom reklamnom posteru koji najavljuje njegovo lansiranje i pojedine specifikacije kao što je baterija kapaciteta 6000 mAh.
Novi Honor telefon imaće varijantu sa 12/256 GB radne i memorije za skladištenje podataka, vidi se na posteru, ali nije jasno da li će to >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << biti jedina konfiguracijska opcija. Na zadnjoj strani telefona, uočljive su dve kamere od kojih glavna ima 50 MP.
Selfi kamera, nalazi se logično, na prednjoj strani telefona iza centralnog izreza na ekranu.
Osvetljenost ekrana dostizaće 850 nita, a navedene karakteristike iste su kao na Honor Play 50 Plus telefonu. Iako ova dva uređaja imaju različite dizajne, unutra ih krasi isti hardver. Šanse su da će jedan telefon biti dostupan na onlajn tržištu u Kini, dok će drugi biti namenjen za prave, fizičke prodavnice, tvrdi GSM Arena.

Weibo nalog: Perfect arrangement of digital codes
To ne bi bio prvi put da kompanija Honor to radi. Naime, prethodnici obe varijante su takođe bili isti – Honor Play 7T i Honor Play 40 Plus su suštinski bili isti, sa razlikom u nazivu čipseta, čak iako je to bio isti MediaTek Dimensity proizvod.
Honor Play 50 Plus je lansiran po ceni od 1399 kineskih juana, što je manje od 200 evra, što znači da bi i Honor Play 8T trebalo da ima sličnu cenu, ali tačne informacije očekujemo do kraja sutrašnjeg dana.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.