Honor 8 Pro u Srbiji, poznate i cene

Izvor: Mondo, 05.Apr.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Honor 8 Pro u Srbiji, poznate i cene

Honor 8 Pro kreće u prodaju u Evropi, dok ga u Srbiji očekujemo od maja. Evropska cena ovog gorostasa je 550 evra.

Honor i Huawei su konstantno u stanju menjanja, što se najčešće ispoljava u promenama imena svojih telefona za različita tržišta. Tako su telefon poznat kao Honor V9 u Kini za evropsko tržište preimenovali u Honor 8 Pro, o kojem smo ranije pisali.

Honor grdosija: QHD 5.7“ ekran, 3 kamere, 6 GB RAM >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Honor 8 Pro je najbolji Honor smartfon do danas, redefinišući pametne telefone sa velikim ekranima tako što je upakovao svoje izuzetne opcije u ultra tanak minimalistički dizajn." Ovo je rekao Džordž Žao, Predsednik Honor-a.

Honor zaista zamućuje granice između dva brenda sa ovim telefonom. Dok je Honor do sada bio zainteresovaniji za tržište srednje klase, ovo im je prvi telefon koji probija cenu od 500 evra. U poređenju sa tim prošlogodišnji najsuplji telefon im je bio Honor 8 sa cenom od 400 evra prilikom lansiranja prošlog leta kaže GSMArena.

Honor 8 Pro ima QHD displej sa dijagonalom od zaista velikih 5.7 inča (14.5 centimetara). Što se tiče performansi pokreće ga Kirin 960, sa osam jezgara, što je isti CPU kao i u Huawei P10 flagship telefonu. Treba napomenuti i da Honor 8 Pro ima 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Kamere su mu iste kao i na Honor 8 modelu, dve kamere od 12 MP na pozadini telefona i jedna od 8 MP na prednjoj strani. Na poleđini se nalazi i skener otiska prsta. Baterija u ovom telefonu debljine 6.97 milimetara je zaista impresivna, 4.000 mAh za koju tvrde da može trajati do dva dana regularne upotrebe ili 1.44 dana teške upotrebe.

Huawei P10: Prelep, „leči“ bojama, „bije“ iPhone

Svoj debi na novom 8 Pro telefonu imaće i nova igra interesantnog imena, Galaxy on Fire 3, koja će raditi u VR-u sa cardboard viewer-om i Jaunt VR aplikacijom koji dolaze sa telefonom.

Honor 8 Pro se prvo lansira u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Španiji i Švajcarskoj, dok, kao što smo ranije najavili u Srbiji ga možemo očekivati u maju. Cene su mu 480 funti u Britaniji i 549 evra u Evropi što je malo više od prethodno očekivanog.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.