Honor 100 Pro će se verovatno pojaviti već u novembru

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Sep.2023, 01:30

Honor 100 Pro će se verovatno pojaviti već u novembru

Moćni Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 čipset najverovatnije će pokretati Honor 100 Pro telefon, novi flegšip predstojeće serije istoimene kineske kompanije. Ovaj uređaj trebalo bi da debituje već u novembru ove godine, tvrdi poznati insajderski profil sa Weibo društvene mreže DigitalChatStation.
Iako i dalje nije poznato gde će sve predstojeća serija biti dostupna, ukoliko se vodimo prethodnom Honor 90 serijom telefona koja se postepeno javljala van Kine i novu bismo mogli da vidimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na evropskom tržištu.
Ipak Honor 90 Pro ostao je rezervisan ekskluzivno za Kinu, pa se nadamo da to neće biti slučaj i sa novim Honor 100 Pro modelom.
Ovaj telefon će navodno imati AMOLED displej sa rezolucijom od 1224×2700 piksela i brzinom osvežavanja ekrana od 120 Hz, kog će podržavati i PWM zatamnjivanje od 3840 Hz.

gagadget
Na prednjoj strani imaće izrez za prednju kameru koja će navodno imati veliki broj megapiksela, tvrdi GSMArena. Ono što još znamo je da će Honor 100 Pro verovatno imati telefoto sočivo sa rezolucijom od 32 MP, ali više informacija o sistemu kamera u ovom trenutku nije poznato.
Ranije objavljene nepotvrđene informacije tvrde da će kapacitet baterije iznositi 5500 mAh, dok će snaga brzog punjenja biti 100 W.
Zajedno sa njim u seriji treba da izađe i osnovni Honor 100 model, ali ni o ovom uređaju nema puno informacija, osim toga da će verovatno imati 1.5 K rezoluciju ekrana.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.