Holivudski zavodnik se ženi!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski zavodnik se ženi!

Legendarni srcelomac Leonardo Dikaprio (43) važi za zakletog neženju koji isključivo preferira manekenke i sa njima se upušta u vezu, a sada je izgleda odlučio da se i oženi.

Leo, kako ga prijatelji zovu, izgleda je promenio odluku o ženidbi, ali nije o tome da i dalje preferira manekenke s obzirom na to da će oženiti jednu.

Dikaprio je osam meseci u vezi sa mlađanom manekenkom Kamilom Morone (21) čija je majka poznata argentinska glumica Lusila Sole koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Leonardova vršnjakinja.

Thank you @vanityfair @radhikajones @kristasmith @britthennemuth for having me

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on Mar 5, 2018 at 3:37pm PST

Kako tvrde prijatelji slavnog oskarovca, Leo nijednu nije voleo kao Kamilu i upravo je to razlog za njegovu ženidbu. Njih dvoje su leto proveli krstareći Italijom, a kako se bliži jesen, sve su glasnije spekulacije da će se venčati.

I started to love Cami, she's a beautiful and kind girl and I'm very happy because she makes Leo happy, and it's the most important for me❤️ #LeonardoDiCaprio #CamilaMorrone #couple

A post shared by (@dicapriowinslet90s) on Aug 2, 2018 at 7:34am PDT

Leonardo poslednjih nekoliko godina nije baš imao mira, pa je često menjao devojke, uglavnom mlade manekenke, ali čini se da je Kamila njegova srodna duša.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.