Holandski avio-prevoznik KLM ukida još 1.000 radnih mesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2021, 18:18

Holandski avio-prevoznik KLM ukida još 1.000 radnih mesta

Avio-kompanija KLM, holandska podružnica Er Fransa, saopštila je danas da će ukinuti dodatnih 1.000 radnih mesta ove godine i izrazila protivljenje prema planovima vlade da se kao obaveza uvede zahtev da se svi putnici testiraju na kovid-19 pre leta za Holandiju.

Avio-kompanija je navela da sledi novo smanjenje radne snage nakon gašenja 5.000 radnih mesta tokom 2020, prenosi Rojters.

Istovremeno, koalicija holandskih avio-kompanija, uključujući i KLM, izdala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zasebno saopštenje u kojem se kaže da se protivi zahtevu da svi putnici koji putuju u Holandiju urade brzi test na kovid-19 u roku od četiri sata pre ukrcavanja i poletanja aviona u tu zemlju.

„Holandija bi bila jedina zemlja na svetu koja bi usvojila tako dalekosežne mere, navodi se u saopštenju udruženja avio-kompanija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Holandski avioprevoznik UKIDA još 1.000 radnih mesta

Izvor: Blic, 22.Jan.2021, 09:34

Aviokompanija KLM, holandska podružnica Er Fransa, saopštila je juče da će ukinuti dodatnih 1.000 radnih mesta ove godine i izrazila protivljenje prema planovima vlade da se kao obaveza uvede zahtev da se svi putnici testiraju na kovid-19 pre leta za Holandiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.