Hojt Ji na srpskom: Drago mi je što sam ovde

Izvor: B92, 23.Jun.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hojt Ji na srpskom: Drago mi je što sam ovde

Beograd -- Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Brajan Hojt Ji rekao je na inauguraciji predsednika Vučića da mu je čast što predstavlja predsednika Donalda Trampa.

"Drago mi je što sam ovde“, rekao je Ji za RTS na srpskom jeziku.

Ji je dalje pričao na engleskom, a naveo je da je inauguracija predsednika Vučića "važan događaj“, da mu je čast što predstavlja predsednika Trampa i što može da čestita predsedniku Vučiću i upozna se sa njim i njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kabinetom.

"Razgovarali smo o tome kako da saradnja SAD i Srbije bude još bolja, kako da radimo zajedno da u Srbiji i regionu bude još bolje“, naveo je Ji.

Prema njegovim rečima, perspektiva za bolju saradnju između SAD i Srbije je „jako dobra.“

On je naveo da SAD na ekonomskom planu rade sve da pomognu Srbiji, da je dobar odnos vojski Srbije i SAD koje 10 godina zajedno imaju zajedničke vojne vežbe, kao i da je veliki stepen razmene mladih ljudi koji idu iz Srbije u SAD i obrnuto.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ji: Veliki potencijal za bolju saradnju

Izvor: RTS, 23.Jun.2017

Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Hojt Brajan Ji rekao je za RTS da mu je drago što je došao u Beograd povodom inauguracije predsednika Vučića. . Naveo je da je reč o važnom događaju i da mu je velika čast...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.