Hohštapleri!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2009, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hohštapleri!

BEOGRAD - Ogromna većina članova Republičke izborne komisije (RIK) angažovala je rođake i prijatelje u svojstvu saradnika RIK i na taj način ojadila državnu kasu za 183 miliona dinara! Stalni članovi ovog državnog tela, njih 36, samo u prošloj godini naplatili su svoje "usluge" nezamislivih 77 miliona dinara. Međutim, 533 saradnika koštala su državu još više - 105 miliona dinara!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demokrate podnele ostavke u RIK-u

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Feb.2009, 23:37

Svi članovi Republičke izborne komisije koje je predložila Demokratska stranka podneli su ostavke na tu funkciju. Odluke o ostavkama donete su nakon polemike u javnosti o opravdanosti visine primanja članova Republičke izborne komisije, koja su u protekloj godini iznosila više od 77 miliona dinara.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.