Hoćete da smršate? Jedite ovo...

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2019, 05:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćete da smršate? Jedite ovo...

Ako pravilno organizujete svoju dijetu, nema nikakvog razloga da gladujete. Uz savete stručnjaka i ono što sami znate o svom telu, neće biti previše teško (malo muke mora da predstoji, ali što nije borba - to nije život) da počnete da mršavite.

Naime, postoje određene namirnice koje će vam pomoći da izgubite kilograme, ako to želite ili je neophodno zbog zdravlja. Uvrstite ih u dnevnu ishranu i budite uporni - rezultati neće izostati, a mi vam sada predstavljamo pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << namirnica koje će vam pomoći u naumu da smanjite obim struka.

1. Jabuke

Ovo zdravo voće sadrži izvesne antioksidanse koji će smanjiti skladištenje masti u telu. Birajte kiselije sorte, poput greni smit jabuka.

2. Ovsena kaša

Ovsena kaša od celog zrna ovsa, kao i neke druge žitarice od celog zrna, stabilizuje nivo šećera u krvi. To vam može pomoći da izbegnete dobro poznatu potrebu za slatkišima.

Uz to, ovsena kaša sadrži mnogo vlakana, što pomaže da se duže osećamo sito. Izbegavajte gotove mikseve, jer su puni šećera. Nabavite ovsane pahuljice i napravite kašu po svom ukusu, igrajući se, poput Džejmija Olivera.

3. Ljuta paprika 

Dokazano je da ljuta hrana ubrzava metabolizam. Ubacite malo papričice u sledeći ručak kako biste brže sagorevali unete kalorije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.