Hoćemo da razgovaramo sa LDP

Izvor: Danas, 13.Sep.2013, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćemo da razgovaramo sa LDP

Poziv predsednika LDP Čedomira Jovanovića upućen preko Danasa na adrese DS, LSV, stranaka Zorana Živkovića i Dušana Petrovića, kao i "uglednih pojedinaca", među kojima je i Vesna Pešić, na razgovore o budućoj saradnji i definisanju politike koja bi bila "istinska, uspešna i efikasna alternativa aktuelnoj vlasti", dočekan je sa odobravanjem i pozitivnim stavovima.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Hoćemo da razgovaramo sa LDP"

Izvor: B92, 13.Sep.2013

Beograd -- DS, LSV, Zoran Živković, Dušan Petrović i Vesna Pešić pozitivno su reagovali na poziv lidera LDP Čedomira Jovanovića za političku saradnju, piše Danas...Poziv predsednika LDP Čedomira Jovanovića upućen preko lista Danas na adrese DS, LSV, stranaka Zorana Živkovića i Dušana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.