Hoće li se stabilizovati?

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 06:33

Hoće li se stabilizovati?

Beograd -- U Srbiji se danas u severnim, centralnim i zapadnim krajevima očekuje pretežno oblačno i malo svežije vreme, mestimicno s kišom.

Na jugu promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljusko, saopštio je Republički hidrometeororološki zavod Srbije.

Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni, na jugu južnih pravaca. Jutarnja temperatura od sedam do 10 stepeni, najviša dnevna od 12 na severu i zapadu do 19 na jugu. I u Beogradu oblačno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i malo svežije, povremeno s kišom. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni.

Jutarnja temperatura oko osam, najviša dnevna oko 13 stepeni.

Narednih dana slično vreme.

U sredu na severu pretežno oblačno, mestimično s kišom, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno s lokalnim kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

Na jugu Banata i u donjem Podunavlju jugoistočni vetar u pojačanju.

Od četvrtka do kraja sedmice pretežno sunčano i osetno toplije, a uz lokalni razvoj oblačnosti retka pojava kratkotrajne kiše i pljuskova.

Početkom sledece sedmice prolazno naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.