Hoće da čuje mišljenje kolega: Stefanović posetio policijsku stanicu u Osečini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2019, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće da čuje mišljenje kolega: Stefanović posetio policijsku stanicu u Osečini (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je nenajavljeno posetio pripadnike Policijske stanice u Osečini.

U ovoj stanici uveliko se privode kraju radovi na kompletnoj rekonstrukciji objekta, a ministar je želeo da se lično uveri da niko ne zabušava i da će sve biti gotovo na vreme.

Nakon završetka radova policijska stanica će biti jedna potpuno moderna i funkcionalna zgrada, na radost policajaca koji će imati bolje uslove za rad, ali i samih meštana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Osečine.

Stefanović je inače poznat kao ministar koji praktikuje neposredan razgovor sa pripadnicima resora koji vodi pa je tako samo tokom prethodne godine razgovarao širom Srbije sa više od 7.000 policijskih službenika.

Svi oni su, kao i osečinski policajci danas, imali priliku da sa ministrom razgovaraju o tome šta veruju da bi moglo da doprinese povećanju bezbednosti građana, šta su im problemi u radu, kakva oprema im je potrebna...

PS Osečina je inače jedna od stanica na teritoriji Policijske uprave Valjevo u kojoj je stanje bezbednosti na visokom nivou.

Rasvetljenost krivičnih dela u prošloj godini bila je veća od 70 odsto dok je važno istaći i da u Osečini nije zabeležena nijedna saobraćajna nesreća sa poginulim osobama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.