Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno vrijeme i u narednim danima

BIJELJINA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH i sutra će biti veoma hladno, sa najvišom temperaturom vazduha od minus 10 do minus četiri stepena Celzijusova, na jugu malo ispod nule.

Jutro će biti hladno, na istoku i planinama sa jakim mrazom.

Na sjeveru i zapadu mraz će, zbog više oblaka, biti slabiji u odnosu na prethodna dva dana.

Jutarnja temperatura iznosiće od minus 18 do minus devet, na planinama na istoku ispod minus 20 stepeni Celzijusovih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana snijeg će početi da pada prvo na istoku, a popodne će se proširiti i na ostale predjele, ali se ne očekuje velika količina padavina.

Na jugu će ostati suvo i umjereno oblačno.

Vjetar će biti slab do umjeren sjeverozapadni, u Hercegovini i na planinama umjerena do jaka bura.

Na sjeverozapadu je danas bilo pretežno oblačno vrijeme, ponegdje sa slabim snijegom, a u ostalim područjima pretežno vedro, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus 24 stepena, Goražde minus 14, Sarajevo i Sokolac minus 13, Bugojno i Ivan-sedlo minus 12, Bihać, Srebrenica i Zenica minus devet, Doboj, Sanski Most i Tuzla minus osam, Bijeljina, Gradačac i Livno minus sedam, Banjaluka i Prijedor minus šest, Mostar, Trebinje minus dva i Neum nula stepeni Celzijusovih

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.