Hitovi stižu iz Skoplja

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitovi stižu iz Skoplja

Indira Radić (46) rešila je da pošto-poto povrati estradne pozicije koje je nekada imala. Već godinama ona sarađuje sa Goranom Ratkovićem Raletom, koji nikako da napiše hit za nju, pa se Indira okrenula makedonskim autorima. Ona će otpevati dve pesme Ognena Nedelkovskog, najpoznatijim makedonskim autorom koji je srpskoj pevačici poslao svoje najbolje tekstove.

- Drago mi je što ću sarađivati sa Indirom koju cenim kao pevačicu. Poslao sam joj više tekstova, a ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odabrala dva. Kada smo razgovarali telefonom rekla je da su joj se stihovi mnogo svideli, i sada u Skoplju pripremam i muziku. Kada sve bude završeno, poslaćemo joj gotov proizvod. Nadam se da ovo neće biti jedina naša saradnja, već da ću i dalje pisati tekstove za nju. Indira je sama po sebi dovoljna inspiracija za jednog autora - rekao je Ognen Nedelkovski.

Inače, srpska pevačica je rado viđen gost u Makedoniji gde se za njene nastupe uvek traži karta više, pa ne čudi što je rešila da češće nastupa u ovoj zemlji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.