Hitnoj pomoći najviše se javljaju kovid pacijenti

Izvor: Beta, 29.Nov.2020, 09:39

Hitnoj pomoći najviše se javljaju kovid pacijenti

Hitna pomoć u Beogradu primila je tokom noći 127 poziva, a najviše posla imali su sa kovid pacijentima koje su prevozili iz Beograda u bolnice u okolnim mestima.Dogodile su se dve saobraćajne nezgode, na Ovčanskom putu i na Autokomandi, ali nije bilo teže povredjenih, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO "Pacijenti se transportuju gde ima mesta"; Najviše preminulih dosad

Izvor: B92, 29.Nov.2020

Hitna pomoć u Beogradu najviše posla imala je sa kovid pacijentima koje su prevozili iz Beograda u bolnice u okolnim mestima...Danima je broj obolelih u Srbiji iznad 7.000, a povećava se i broj pregleda i hospitalizovanih pacijenata. U subotu je zabeležen novi rekord po broju umrlih...Situaciju sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.