Hitno upozorenje RHMZ; Stižu kiša, grad i grmljavina

Izvor: B92, 19.Jun.2021, 16:22

Hitno upozorenje RHMZ; Stižu kiša, grad i grmljavina

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je novo hitno upozorenje na pljuskove sa gradom i grmljavinom.

Kako se navodi u hitnom upozorenju, nepogode se očekuju u narednih sat vremena.

"Jaka konvektivna oblačnost koja uslovljava pljuskove sa grmljavinom i lokalnu pojavu grada u oblasti između Majdanpeka, Žagubice i Kučeva u narednih sat vremena sporo će se izmeštati ka Paraćinu i Rtnju", navodi se u upozorenju.

RHMZ je i ranije tokom dana upozorio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se danas u istočnim i jugoistočnim krajevima očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom, obilnijim pljuskovima za kratak vremenski period i jakim vetrom u zoni padavina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle tropskog dana, HLADAN TUŠ: U narednih sat vremena pljuskovi sa grmljavinom i GRADOM u ovim delovima Srbije!

Izvor: Blic, 19.Jun.2021

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje na pljuskove sa gradom i grmljavinom koje se tokom narednog časa očekuje u istočnim i jugoistočnim krajevima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.