Hitno upozorenje: Evo koji deo Srbije je na udaru

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 12:33

Hitno upozorenje: Evo koji deo Srbije je na udaru

Beograd -- Republički hidrometeorološki zavod Srbije objavio je hitno upozorenje u kom se navodi da se u naredna dva sata u nekim delovima zemlje očekuju pljuskovi.

"U naredna 2 časa u Kolubarskom, Zlatiborskom i Moravičkom okrugu, u brdsko-planinskim predelima istočne Srbije, na širem području Beograda i na jugu Banata povremena pojava kiše i lokalnih pljuskova. U Šumadiji lokalni pljuskovi sa grmljavinom", stoji u najavi.

"Posle podne i uveče učestalije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << padavine i u ostalim krajevima, a pljuskovi će biti praćeni grmljavinom. Na visokim planinama sneg. U toku noći najviše kiše biće na području od zapadne i jugozapadne Srbije, preko Šumadije, južnih delova Beograda i Velikog Pomoravlja do istočne Srbije. Prosečno se očekuje od 10 do 20 mm padavina, lokalno i više", dodaje RHMZ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HITNO UPOZORENJE RHMZ Očekuje se pogoršanje vremena: U naredna dva sata ova mesta u Srbiji na udaru PLJUSKOVA

Izvor: Blic, 06.Mar.2024

RHMZ je izdao hitno upozorenje u kom navodi da se u pojedinim područjima Srbije tokom narenda dva sata mogu očekivati kiša i lokalni pljuskovi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.