Hitno naložen tehnički pregled vozila sa linije 45

Izvor: B92, 24.Sep.2021, 15:12

Hitno naložen tehnički pregled vozila sa linije 45

Beograd -- Sekretarijat za javni prevoz naložio je hitno izjašnjenje prevoznika kako je došlo do toga da autobus na liniji 45 udari u ogradu dečjeg igrališta u Zemunu.

Zatražen je i izveštaj o vanrednom tehničkom pregledu. Kako se precizira u saopštenju, reč je o vozilu koje obavlja javni linijski prevoz putnika u okviru konzorcijuma privatnih prevoznika „Ariva”, prevoznik „Unakop”.

Sekretarijat za javni prevoz je naložio vanredne tehničke preglede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svih vozila prevoznika „Unakop” i to u što kraćem vremenskom roku, nakon čega je uz svu dokumentaciju potrebno da se izvesti o utvrđenom činjeničnom stanju.

Sva vozila u sistemu javnog linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda imaju na svakih šest meseci redovan tehnički pregled, podseća se u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sekretarijat traži objašnjenje nezgode u Zemunu, naloženi tehnički pregledi

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2021

Sekretarijat za javni prevoz Beograda naložio je "hitno izjašnjenje prevoznika kako je došlo do toga da autobus na liniji 45 udari u ogradu dečjeg igrališta u Krajiškoj ulici u Zemunu", kao i, kako je saopšteno, vanredne tehničke preglede svih vozila prevoznika "Unakop" i to u što kraćem vremenskom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.