Hitno: Inspekcija poslata u Prihvatilište za beskućnike

Izvor: Mondo, 05.Nov.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitno: Inspekcija poslata u Prihvatilište za beskućnike

Inspekcija je poslata povodom navoda u pojedinim medijima po kome je lice Z. D. nađeno kod Kliničkog centra u Beogradu, a bez pomoći sistema.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević naredila je hitan inspekcijski nadzor nad radom ustanove Prihvatilište za odrasla i stara lica, navodi se u saopštenju Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

"Sistem socijalne zaštite je tu da pomogne svima kojima je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pomoć potrebna i ukoliko je bilo ko napravio propust iz svoje nadležnosti, i lice ostavio bez pomoći koja mu je potrebna, biće sankcionisan. Grad Beograd vodi jasnu i odgovornu socijalnu politiku u kojoj nema mesta za proizvoljna tumačenja i to će nastaviti da čini i u budućnosti. O rezultatima nadzora javnost će svakako biti obaveštena2, istakla je Nataša Stanisavljević.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.