Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jan.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna sednica Vlade Federacije BiH

Hitna sjednica Vlade Federacije Bosne i Hercegovine bit će održana sutra u Sarajevu,  saopćeno je iz Vladinog ureda za odnose s javnošću. Kako je najavio i federalni premijer Nermin Nikšić, na toj sednici predložiće privremene mjere za prevazilaženje problema nastalih u Federaciji BiH nakon što je Živko Budimir, predsjednik FBiH, razriješio dužnosti ministra finansija Antu Krajinu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vlada FBiH i Kolegij Predstavničkog doma Parlamenta FBiH o krizi u Federaciji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Jan.2014, 09:47

Sjednica Kolegija Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine najavljena je za danas u Sarajevu i, mada nije oficijelno navedeno, očekuje se da će biti riječi i o novoj situaciji u Federaciji BiH nastaloj nakon što je predsjednik FBiH Živko Budimir razriješio dužnosti federalnog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.