Hitna pomoć: U tri saobraćajne nezgode povređeno pet osoba

Izvor: B92, 02.Nov.2020, 08:45

Hitna pomoć: U tri saobraćajne nezgode povređeno pet osoba

Beograd -- Ekipe beogradske Hitne pomoći tokom protekle noći imale su 107 intervencija, od čega je njih 16 bilo na javnim mestima.

Kako je za agenciju Beta rečeno u ovoj službi, u tom periodu dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno pet osoba.

Prva nezgoda dogodila se oko 19 časova u njoj su lakše povrede zadobile tri osobe, koje su prevezene u Urgentni centar.

Potom, oko 30 minuta iza ponoći na uglu Južnog bulevara i Ulice Mihajla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gavrilovića muškarac star oko 30 godina je pao s motora, ; a hita pomoć ga je prevezla na Vojnomedicinsku akademiju.

Treća saobraćajna nezgoda dogodila se u 1.34 u Avalskoj ulici u Železniku i u njoj je lake povrede zadobio jedan muškarac.

Od hroničnih bolesnika pomoć je bila najpotrebnija osobama s teškoćama s disanjem. Takođe, pomoć su tražile osobe s povišenom telesnom temperaturom.

U Hitnoj pomoći noćas su pomoć pružale 22 ekipe.
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU! Tri udesa, povređeno je pet osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020

Intervenisale su 22 dežurne ekipe ukupno 107 puta..U Beogradu su se u toku noći dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima je lakše povređeno pet osoba, rečeno je za u Hitnoj pomoći...Prema rečima dežurnog dispečera Hitne pomoći, noć u Beogradu je bila teška sa brojnim pozivima i intervencijama...,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.