Hitna pomoć: Tramvaj udario pešaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jan.2016, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć: Tramvaj udario pešaka

Tokom noći u Beogradu je povređen je jedan pešak, koga su ekipe Hitne pomoći prevezle na Vojnomedicinsku akademiju, izjavila je portparolka te službe Nada Macura.

Pešaka (55) je oko 20 časova u Bulevaru kralja Aleksandra, kod Cvetkove pijace, udario tramvaj, rekla je Macura agenciji Beta i podsetila da su tokom jučerašnjeg dana stradala još dva pešaka - jedan je poginuo, dok je drugi lakše povređen.

Prema rečima doktorke Macure, na početku večeri pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su tražili hronični bolesnici, oboleli od bronhijalne astme, kao i oni sa malignitetima koje ekipe hitne pomoći zbrinjavaju tokom noći, a kasnije i oni sa hipertenzijom i srčanim smetnjama.

"Tuča nije bilo, ali je bilo alkoholisanih", dodala je Macura.

Hitna pomoć noćas je intevenisala 108 puta, od toga 12 na javnom mestu.

Doktorka je podsetila da je u toku dana bio povećan broj intervencija, što je iznenađujuće za Badnji dan.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Hitna pomoć: Tramvaj udario pešaka

Izvor: Večernje novosti, 07.Jan.2016

Tokom noći u Beogradu je povređen je jedan pešak, koga su ekipe Hitne pomoći prevezle na Vojnomedicinsku akademiju, izjavila je portparolka te službe Nada Macura. Pešaka (55) je oko 20 časova u Bulevaru kralja Aleksandra, kod Cvetkove pijace, udario tramvaj, rekla je Macura agenciji Beta i podsetila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.