Hitna pomoć: Teže povredjen pešak, prebačen u Urgentni centar

Izvor: Beta, 11.Maj.2020, 07:47

Hitna pomoć: Teže povredjen pešak, prebačen u Urgentni centar

U nesreći u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu nešto pre ponoći teško je povredjen pešak, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.Kako su u toj službi rekli agenciji Beta, povredjeni mladić posle ukazane pomoći prebačen je u Urgentni centar.Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu intervenisala u slučaju još dve saobraćajne nezgode, gde su konstatovane lakše povrede.Ukupno je u glavnom gradu tokom noći intervenisano 80 puta, od toga 12 intervencija bilo je na javnom mestu.Intervencije su se odnosile, uglavnom, na hronične zdravstvene probleme.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tri saobraćajke u Beogradu, jedna osoba teško povređena

Izvor: B92, 11.Maj.2020

Beograd -- Tokom noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je jedna osoba teže povređena, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći...Ekipe te službe obavile su 80 intervencija od kojih 13 na javnom mestu...Za pomoć su se najviše javljali astmatičari.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.