Hitna pomoć: Šestoro povređeno u četiri udesa u Beogradu

Izvor: Beta, 04.Apr.2023, 07:21

Hitna pomoć: Šestoro povređeno u četiri udesa u Beogradu

Na teritoriji Beograda u toku protekle noći i jutros dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima je šest osoba lakše povređeno, rekli su iz gradske službe Hitne pomoći.U saobraćajnoj nesreći jutros oko 6.40 na Novosadskom putu kod fabrike "Galenika" tri osobe su povređene, a prema prvim informacijama u pitanju su lakše povrede, rečeno je u Hitnoj pomoći.Ekipe Hitne pomoći obavile su ukupno 95 intervencija, od kojih je 13 bilo na javnim mestima, rekli su agenciji Beta.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitna pomoć: Šestoro povređeno u četiri udesa u Beogradu

Izvor: Danas, 04.Apr.2023

Na teritoriji Beograda u toku protekle noći i jutros dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima je šest osoba lakše povređeno, rekli su iz gradske službe Hitne pomoći.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.