Hitna pomoć: Noć bez težih incidenata

Izvor: Beta, 15.Maj.2021, 08:12

Hitna pomoć: Noć bez težih incidenata

Beogradska Hitna pomoć tokom noći obavila je 109 intervencija, od toga 15 na javnom mestu, ali incidenata sa težim posledicama nije bilo.Kako je agenciji Beta rečeno u toj službi, dežurne ekipe u noćnoj smeni imale su uobičajene intervencije, uz više slučajeva tuča i problema sa alkoholisanim ljudima.Smanjen je broj kovid slučajeva, pa u toku noći nije bilo nijednog transporta do Infektivne klinike, a interklinički je prevezeno šest pacijenata, rekli su u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitna pomoć: Smanjen broj kovid pacijenata, bez transporta do Infektivne klinike

Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2021

Beogradska Hitna pomoć tokom noći obavila je 109 intervencija, od toga 15 na javnom mestu, ali incidenata sa težim posledicama nije bilo.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.