Hitna pomoć: Na Smederevskom putu teže povređen muškarac

Izvor: B92, 25.Jun.2022, 09:06

Hitna pomoć: Na Smederevskom putu teže povređen muškarac

U Beogradu je noćas na Smederevskom putu u saobraćajnoj nezgodi jedna osoba teže povređena.

Bilo je i dosta intervenicija zbog alkoholisanih, uglavnom mlađih osoba, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Na Smederevskom putu 18 u 02:11 časova u saobraćajnoj nezgodi muškarac (30) je zadobio teže telesne povrede i prevezen je u Urgentni centar na reanimaciju, a u još jednoj saobraćajnoj nezgodi na Novom Beogradu, u ulici Narodnih heroja 47, u 20:26 časova jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muškarac je lakše povređen i prebačen je u Zemunsku bolnicu.

Dežurne ekipe Hitne pomoći intervenisale su i u TC Ušće u 21:34 časova gde je muškarac (60) pao i povredio glavu i takođe je vožen u Zemunsku bolnicu zbog lakših povreda glave.

Ukupno je noćas bilo 90 intervencija, od toga 21 na javnim mestima, uglavnom zbog manjih tuča i mlađih alkoholisanih osoba.

Javljali su se još hronični bolesnici, među njima astmatičari i psihijatrijski pacijenti, kao i osobe sa visokim krvnim pritiskom, naveli su iz Hitne pomoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.